Profiel CLS Healthcare is sinds 2008 actief in de e-commerce sector en heeft door het ontwikkelen van custom-made e-commerce software een leidende positie verworven. Daarnaast heeft CLS Healthcare veel expertise op het gebied van online marketing, big data-toepassingen en doelgroepanalyse. CLS Healthcare gebruikt de nieuwste technologie om de beste klantervaring te realiseren bij het gebruik van de platformen, producten en diensten.

CLS Healthcare is het moederbedrijf van o.a. Condoomfabriek.nl, het condoom-merk Safe en Condoomfabriek-condooms, Condooms.nl, Willie.nl en Shespot.nl.

Daarnaast is CLS Healthcare actief als groothandel in farmaceutische producten en medische instrumenten. CLS Healthcare levert direct uit voorraad producten onder eigen merk (o.a. condooms), zowel voor de B2B- als de B2C-markt.
CLS Healthcare heeft een netwerk van e-communities en webshops dat op meerdere manieren benut wordt voor marketingdoeleinden: - om verkoop van producten via de eigen kanalen te stimuleren - door andere partijen (leveranciers en fabrikanten maar ook mediabedrijven) de platformen en kanalen te laten gebruiken als advertentiemedium om een merk of dienst te promoten.

CLS Healthcare bestaat uit de volgende divisies:
  • E-communities
  • Business to Consumer
  • Business to Business

Visie
CLS Healthcare gelooft niet in een taboe rondom seksualiteit en intimiteit; alles is bespreekbaar anno 2021. Tegelijk vindt iedereen bij CLS Healthcare dat men respectvol met dit onderwerp om dient te gaan. Intimiteit is iets persoonlijks. Misschien iets dat je met een ander deelt, maar elk individu beleeft dit op zijn/haar eigen, unieke manier. Veel mensen hoeven niet zo nodig met hun verlangens en gevoelens rond dit onderwerp te koop te lopen en willen zelf kiezen of ze die met anderen willen delen. CLS Healthcare probeert met producten en diensten te voorzien in de behoeften van de consument rond intimiteit. CLS Healthcare vindt dat, als het om seksualiteit en intimiteit gaat, je niet aanstootgevend moet zijn, maar vooral moet luisteren naar individuele behoeftes. CLS Healthcare gaat daar professioneel mee om en wil in deze behoeftes voorzien. CLS Healthcare is een bedrijf dat faciliterend wil zijn: de beste kwaliteit diensten en producten leveren op een persoonlijk en sociaal niveau. CLS Healthcare vindt de privacy van klanten belangrijk en gaat ten allen tijde uiterst zorgvuldig om met persoonsgegevens.

Missie
CLS Healthcare wil met producten en diensten een bijdrage leveren aan de gezondheid en het geestelijk welzijn van consumenten. CLS Healthcare richt zich met zijn producten en diensten op domeinen die te maken hebben met intimiteit, seksualiteit en erotiek, en levert daarmee een positieve bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van consumenten:
  • Soms puur functioneel, zoals bij een no-nonsense condoom van goede kwaliteit of bij een zwangerschapstest.
  • Soms om het seksleven van mensen te verrijken en te veraangenamen met fysieke producten zoals sextoys. Een groeiende groep consumenten wil experimenteren met dit soort speeltjes en vindt het prettig wanneer die spullen in een sfeer van openheid, eerlijkheid en inspiratie kunnen worden aangeschaft.
  • Soms 'emotioneel', met platforms die uitnodigen om ervaringen op het gebied van seks en erotiek te delen met anderen, ook hier in een sfeer van openheid, eerlijkheid en inspiratie.

Met de e-commerce oplossingen is CLS Healthcare innovatief en loopt het voorop.
  • De e-communities zijn de meest relevante plekken om je te verhouden tot gelijkgestemden.
  • Bij de webwinkels kan je terecht voor het meest kwalitatieve assortiment tegen concurrerende prijzen
  • De webwinkels hebben ook een sociaal element en voorzien in het delen van ervaringen op een discrete manier.
  • De eigen producten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben altijd een competitieve prijsstelling.
  • Als partner in de b-to-b markt biedt CLS Healthcare premium kwaliteit producten en interessante business cases/ marges.
  • Als partner in de b-to-b markt denkt CLS Healthcare mee en is co√∂peratief openhartig.
  • CLS Healthcare investeert in merken, beleving, klantervaring en innovatie.

Bewijs:
  • Prijsvergelijking op de website
  • Testimonials van gebruikers
  • Goed gepositioneerde labels en merken

CLS Healthcare: een toonaangevend e-commerce bedrijf gevestigd in Den Haag (Nederland) met verschillende grote webwinkels en lifestyle platformen. Naast deze internet activiteiten heeft CLS ook een wholesale divisie, waarbij business to business producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten en speeltjes voor volwassenen.