E-communities De e-communities van CLS Healthcare zijn platformen die het mogelijk maken om verschillende soorten ervaringen te delen. De exploitatie van deze (social) communities maakt het mogelijk om de engagement van de verschillende doelgroepen te vergroten ze succesvol te bereiken en te betrekken.

Shespot.nl

Al meer dan 16 jaar een begrip onder vrouwen op het internet. Dit is de spot online waar vrouwen uiting kunnen geven aan wat zij erotisch vinden. Dat gebeurt onder andere met erotische verhalen en discussies over erotiek & relaties. Bovenal heeft Shespot meer dan 100 vrouwvriendelijke ‘pornafilms’ geselecteerd. Met een actief forum waarop duizenden vrouwen een plek vonden om over hun seksualiteit te praten is Shespot niet meer weg te denken en onmisbaar geworden bij deskundigen en seksuologen.

Shespot werkt intensief samen met succesvolle en bekende seksuologen uit Nederland en België. Shespot publiceert verhalenbundels en onderzoeken naar seksualiteit en heeft een groot forum waar vrouwen van gedachten kunnen wisselen over erotiek en seksualiteit. Uiteraard worden vooral vrouwen uitgenodigd om te participeren; mannen zijn welkom om te reageren, mits met gepaste bescheidenheid.

www.shespot.nl