B-to-B en wholesale CLS Healthcare heeft een aantal interessante merken, die met een slimme positionering en een doordacht assortiment elk een duidelijke doelgroep en segment bedienen.

Pleasurelab

We luisteren altijd goed naar onze klanten. We durven wel te beweren dat we precies weten wat onze klanten graag willen. Daarom maken wij slimme, betaalbare uitvoeringen van beproefde concepten. Maar we realiseerden ons tegelijkertijd dat je soms een stap verder moet gaan. Dingen moet maken waarvan mensen zelf nog niet weten dat ze ze graag willen hebben - simpelweg omdat ze nog niet bestaan. Daarom geven we jonge, talentvolle designers de kans om te experimenteren.

Om producten te ontwikkelen die je een next level in seksueel plezier laten beleven. Pleasurelab. Designed for bliss.

Zimbra

ZimBra lingerie is het lingeriemerk van de Nederlandse media-persoonlijkheid en entrepreneur Zimra Geurts. Zimbra Lingerie maakt mooie, sexy en stijlvoller lingerie ook beschikbaar voor grotere (cup)maten, tegen een betaalbare prijs.

Together, let's change the lingerie industry a little.

Iedereen heeft een 'lingerie body'!

www.zimbralingerie.nl

The Dutch Spirit

Sekstoys gemaakt van keramiek. Een combinatie van typisch Nederlands vakmanschap uit de 17 eeuw en hedendaagse tolerantie en onafhankelijkheid; waarden waar Nederland in de 21ste nog steeds trots op is. Collectables die zich even goed thuisvoelen op het nachtkastje als op de schoorsteenmantel. Ontworpen door Fenna Oosterhoff. Handgemaakt in Nederland.

www.thedutchspirit.com

Condoomhoesje.nl

Een condoomhoesje met een mooi en opvallend design trekt de aandacht en is ook zeer nuttig voor de juiste doelgroep. Hiermee zijn de condoomhoesjes ideaal als toevoeging aan uw evenement of ter promotie! Bestel nu condoomhoesjes met uw eigen ontwerp. U kunt het design zelf maken of wij kunnen dit, voor een kleine prijs, voor u doen. De condoomhoesjes zullen dus volledig aansluiten bij uw merk of evenement.

www.condoomhoesje.nl

Explicit Blue

De producten van Explicit Blue doen wat ze beloven. De producten van Explicit Blue zijn geen geneesmiddelen, maar ‘supplementen voor seksuele gezondheid’.

We werken met ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is en die een bijdrage leveren aan een goede gezondheid in het algemeen, en een gunstige werking op het libido in het bijzonder. Daarnaast zorgen we ervoor dat de werkzame bestanddelen in de producten altijd in een hogere dosis verwerkt zijn dan bij vergelijkbare producten.

Explicit Blue. Sexual health enhancement.

www.explicitblue.nl

Marisa’s vibe

Insta-cebelbrity en iLOV magazine muze Marisa Papen heeft samen met Willie.nl haar eigen vibrator uitgebracht, genaamd: Marisa’s Island Vibe. Met deze ergonomische vibrator kan je opgaan in de natuur en puur genieten, “when there are no banana’s around.” De vibrator past helemaal bij haar visie ‘My Island-way-of-life.’ waar je, zonder beperkingen van de samenleving, je ware instinct mag volgen.
Contactgegevens CLS Healthcare
Maziestraat 22A
2514 GT Den Haag
Telefoon: +31 (0)70-360 02 48
E-mail: [email protected]

KvK: 24376677
BTW: NL814607664B01

Blog
Instagram
Facebook